Beccah´z

Ja jag skäms inte!!!

Kategori: Allmänt


Så då vart man inne efter en lång och underbar promenad i solen.. =0) riktigt mysigt väder ute... kanske inte just nu för d verkar som att solen gått lite i moln efter att jag kom hem.. Men när vi vart ute såå sken den iallafall..=)) d e d viktigaste!!!
Lilleman vart riktigt trött men var faktiskt vaken hela rundan, konstigt nog.. Han brukar alltid somna när jag är ute och går men idag  ICKE..  men när jag kom innanför dörren så somnade han på studs hahaha typiskt men d gör väl inget!? e han trött så måste han få sova...
På tal om Viggoluring som om han inte är på tal förjämt ;) så åt han mat för första gången igårkväll..
 
Vår lille plutt <3

 D vart riktigt sött att se honom få något i munnen han inte är van vid.. =) d är inte det här helt flytande utan nu vart d lite konsistens på grejerna.. hihih han fick mosad potatis.. han verkade gilla d men han visste inte riktigt vad han skulle göra med d.. men d gick bra och han fick d även idag igen och d vart väl som igår, fast idag gick d nog lite bättre.. heheh så d ska  vi fortsätta med nu..
 han kan ju inte äta av flaskan resten av livet.. hahah hur skulle d se ut?!!! Eller som dem mammorna som ammar sina barn tills dem är 7/8 år.. helt sjukt!!!
Jag ammade viggo tills han vart 10 veckor ca.. sen kände jag att det fick räcka och att linus kunde börja hjälpa till. Och sen med ersättning så håller bebisarna sig längre mellan målen oxå.. =)) d har funkat urmärkt..

På tal om något helt annat!!

Jag vet inte hur många som tror på övernaturliga saker?!!
Men jag skäms inte för att säga d..!! Jag har sett saker och känner av vissa grejer ibland.. men här börjar att hända grejer i vår lägenhet..?? Händer saker under tiden jag sitter och skriver just nu Lite läskigt faktiskt.. Vi får väl se om det fortsätter eller vad d gör..

Nu ska jag diska lite och göra lite mat tills älsklingen kommer hem =)) 

Jag och mitt hjärta igår.. =))

Puss & Kram