Beccah´z

Klistrar man så SITTER den!

Kategori: Allmänt


Hallooo och gookväll på er! :)

Har för ett litet tag sen placerat rövva i soffan.. Såå gott!!!
Efter en dags massa rännande fram och tillbaka till pappsen min för att kunna låna telefon och sen hem flera runder för att kolla mailen.. Ha ha Sjuk dag!! :)

Det hör till saken att min telefon spelade död imorse eller ja d räckte inte med att spela utan att den vaknade inte till liv alls sen heller... Så d vart bara att kontakta försäkringsbolaget idag och jag har fått lämna in den...
trist men sant... men antingen så lagar dem den om det går eller så får jag en helt ny istället.. så vilket som funkar för mig..!!
Men ligger inne med värsta gamla lånetelefonen nu.. Känns så jämfört när man alltid annars har sin vapendragare iphonen med sig över allt och ingenstans..!!!

Men d skulle väl ta 5 dagar typ så d varar inte sålänge.. jag får stå ut..

Så då kanske ni förstår att d kanske inte blir så mycket på uppdaterings fronten nu dem kommande dagarna.. har jag bara tid att starta och sitta vid datan så klart ni ska få nått inlägg....
Och sen på Torsdag börjar allvaret med jobb och grejer... ska bli ganska sköönt faktiskt!! Rutiner och mer pengar som rullar in... Nu ska d börjas leva igen.. som om vi inte gjort d JO! men d kan ju bara bli bättre..
eller hur!!?

:thumbup:

Men kommer sakna min Lille Älskling var minut som går av min tid på jobb... :(


**********************

Har iallafall hunnit fixa på busens rum idag oxå och han är tillbaka på sin plats och sover nu igen på sitt rum.. sköönt för han men lite sådär för mig.. ÄLSKAR att ha han nära och ha koll på han... och sen om han skulle vakna vilket har hänt dem senaste nätterna så är d sköönt att ha han så nära... men men.. Han mår bäst av att sova på sitt rum själv... :)

Ni ska få fler foton på allt sen här för nu har vi hunnit komma ikapp här hemma med alla lådor och grejer...
För vissa av er är väl sugna på att se eller?!

Kan iallafall visa er vad vi fått upp idag





Fin va!!
Vi Älskar den!! :)

Köpte den för jättelängesen och vi visste inte då i vår gamla lägenhet vart vi skulle sätta upp den och då blev d att vi väntade och så blev d aldrig av... Och jag är såå tacksam för det idag för nu passade den perfekt!! :)

För hur kul hade d varit om vi inte kunnat ta den med oss?!?!?!? För klistrar man så SITTER den....

Nää nu blir d en sväng på kudden och sova.. riktigt gott med andra ord!!!

Och så får vi se om det blir dagis imorrn för lill Nisse... kanske hoppas på d iallafall..
Sen väntar vi oxå på en meeeega skojjig och lycklig sak ska hända men mer om d sen..
Jag önskar er alla lycka i Världen då det väl är dax....
<3 Ni vet precis vem ni är <3

Sov gott mina vänner så hörs vi!